L’equip de CO2EN Enginyeria és escollit per Schneider Electric com a formador en Exclusiva per la

30/01/2015

El passat mes de Gener, Schneider Electric va confiar a l’equip de CO2EN la formació de la seva xarxa d’EcoXpert a nivell estatal en matèria d’eficiència i gestió energètica.

El curs serà impartit per Co2en Enginyeria a les diferents seus que el grup Schneider Electric té arreu de l’estat espanyol a la xarxa EcoXpert d’Schneider Electric. Es tractaran temes com l’optimització de contractes energètics, la presa de dades i traçabilitat per estudis energètics, tècniques i solucions d’estalvi energètic i per últim com valorar i presentar les propostes.

El projecte EcoXpert:

  • El projecte EcoXpert creat per Schneider Electric es basa en crear una xarxa de 200 empreses instal.ladores/enginyeries líders en el sector de les energies renovables, eficiència energètica i control que siguin capaços de proposar les millors solucions possibles orientades a l’estalvi energètic.
  • En aquest cas, aquetes empreses disfruten d’un tracte diferenciat per part d’Schenider Electric tals com una ampliació de garantia dels productes que ells instal.lin o una preferència en l’asssitència tècnica dels problemes que pugin terni.
  • A canvi, les empreses que formen part de la xarxa EcoXpert reben formació tècnica d’alt nivell per part d’Schneider Electric.

Per a més informació, cliqueu AQUÍ