Jornada per el foment de l'estalvi i l'eficiència energètica a Celrà

26/03/2014

EL PRÒXIM 7 D'ABRIL OFERIM A CELRÀ UNA JORNADA PRÀCTICA I GRATUÏTA ORIENTADA AL PETIT COMERÇ D'ÀMBIT LOCAL PER FOMENTAR L'ESTALVI ENERGÈTIC

 

Diàriament podem comprovar com el petit comerç d'àmbit local és un agent molt important en la nostra economia. En la majoria dels casos es tracta de petits negocis familiars i comerços multisectorials que ofereixen serveis de primera necessitat als habitants de les ciutats i pobles.

Últimament, factors com l'augment dels termes fixes, la inestabilitat del sector i la volatibilitat dels preus han fet que en molts petits negocis la factura energètica hagi passat a tenir un protagonisme important en la seva debilitada comptabilitat.

En molts casos, als comerços d'àmbit local i de proximitat no els hi surt a compte la contractació d'un enginyer o d'un tècnic especialitzat en resoldre qüestions energètiques. Per aquest motiu, i en base a l'esperit pedagògic dels membres de Co2en Enginyeria, hem decidit iniciar un cicle de jornades gratuïtes orientades a fomentar l'estalvi energètic en el sector dels comerciants, resoldre dubtes i poder ajudar-los a reduir la seva factura energètica

La primera jornada la realitzarem el pròxim dia 7 d'Abril a l'àrea de promoció econòmica de Celrà a les 20.30. Esteu tots convidats a assistir-hi.

En aquest enllaç hi trobareu més informació

 

Albert Juan Casademont
Enginyer Industrial. Col·legiat 17010-I